Välkommen till Gravel! 👋

Vi hjälper företag med resultatdriven marknadsföring i sociala medier. Vår drivkraft är våra kunders enskilda mål och förutsättningar och att maximera resultat i sociala medier. Det är också därför vi sticker ut hakan och tar betalt baserat på faktiskt resultat, går det bra för våra kunder – ja då går det bra för oss!

Gravels team består av professionella instagrammare, filterexperter, kattvideo-analytiker, annonseringsproffs, siffernördar och likesspecialister.

Vi vet från vilken vinkel kanelbullen ska fotas för att se extra nybakad ut, vilket filter som ska användas för att skapa krispiga bilder för årstiden, vilka snärtiga formuleringar som gäller för att driva spontanköp och framförallt hur vi ska optimera våra kunders budget för att maximera ROI:n av varje spenderad krona.

Hos oss får ni hjälp med helheten i affären och kundresan, från första gången målgruppen ser ert budskap eller engagerar sig med ert varumärke – till när konverteringen faktiskt sker både online eller offline. Därför jobbar vi med hela ledet från strategi och produktion till annonsköp och optimering. Vi kombinerar kreativitet med avancerad målgruppsstyrning, data och analys med A/B-testing, utvärdering, uppföljning och mycket mer.

Vårt DNA präglas av det som är nytt och digitalt, det som skapar både buzz och business. Vi älskar att vara proaktiva, testa nyheter och ser till att våra kunder alltid är i framkant. Vi är våra kunders social media manager, oavsett om de behöver oss på 10%, 50% eller 100%.

Gravel grundades 2016 av Julia Wrede och idag driver vi kampanjer i över 20 länder från huvudkontoret i centrala Stockholm. Med tydlig affärsnytta och väl avvägd kreativ touch hjälper Gravel starka lokala och globala varumärken såsom HappyPancake, Aim’n, Ever Clean, Ambea, Vete-Katten, Humblebrush och Hemverket.
Kika gärna in våra kund-case här.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag att skapa mätbara resultat i sociala medier?
Kom och ta en kaffe med oss (vi lovar att berätta om den bästa foto-vinkeln och ge ett estimat på er försäljning!)

All the best,
Team Gravel

💚