VĂ€lkommen till Gravel! 👋

Vi hjĂ€lper företag med resultatdriven marknadsföring i sociala medier. VĂ„r drivkraft Ă€r vĂ„ra kunders enskilda mĂ„l och förutsĂ€ttningar och att maximera resultat i sociala medier. Det Ă€r ocksĂ„ dĂ€rför vi sticker ut hakan och tar betalt baserat pĂ„ faktiskt resultat, gĂ„r det bra för vĂ„ra kunder – ja dĂ„ gĂ„r det bra för oss!

Gravels team bestÄr av professionella instagrammare, filterexperter, kattvideo-analytiker, annonseringsproffs, siffernördar och likesspecialister.

Vi vet frĂ„n vilken vinkel kanelbullen ska fotas för att se extra nybakad ut, vilket filter som ska anvĂ€ndas för att skapa krispiga bilder för Ă„rstiden, vilka snĂ€rtiga formuleringar som gĂ€ller för att driva spontanköp och framförallt hur vi ska optimera vĂ„ra kunders budget för att maximera ROI:n av varje spenderad krona.

Hos oss fĂ„r ni hjĂ€lp med helheten i affĂ€ren och kundresan, frĂ„n första gĂ„ngen mĂ„lgruppen ser ert budskap eller engagerar sig med ert varumĂ€rke – till nĂ€r konverteringen faktiskt sker bĂ„de online eller offline. DĂ€rför jobbar vi med hela ledet frĂ„n strategi och produktion till annonsköp och optimering. Vi kombinerar kreativitet med avancerad mĂ„lgruppsstyrning, data och analys med A/B-testing, utvĂ€rdering, uppföljning och mycket mer.

VÄrt DNA prÀglas av det som Àr nytt och digitalt, det som skapar bÄde buzz och business. Vi Àlskar att vara proaktiva, testa nyheter och ser till att vÄra kunder alltid Àr i framkant. Vi Àr vÄra kunders social media manager, oavsett om de behöver oss pÄ 10%, 50% eller 100%.

Gravel grundades 2016 av Julia Wrede och idag driver vi kampanjer i över 20 lĂ€nder frĂ„n huvudkontoret i centrala Stockholm. Med tydlig affĂ€rsnytta och vĂ€l avvĂ€gd kreativ touch hjĂ€lper Gravel starka lokala och globala varumĂ€rken sĂ„som HappyPancake, Aim’n, Ever Clean, Ambea, Vete-Katten, Humblebrush och Hemverket.
Kika gÀrna in vÄra kund-case hÀr.

Vill du veta mer om hur vi kan hjÀlpa ert företag att skapa mÀtbara resultat i sociala medier?
Kom och ta en kaffe med oss (vi lovar att berÀtta om den bÀsta foto-vinkeln och ge ett estimat pÄ er försÀljning!)

All the best,
Team Gravel

💚