Gravel – Social Media Agency
MENY STÄNG

HEJ, VI ÄR GRAVEL!

Hörnstenen i er marknadsföring på sociala medier. Vi kombinerar data om er målgrupp med kreativt innehåll för belönande ROI och vinnande engagemang. Alltid med fokus på er målsättning.


S-COMMERCE

Öka din försäljning online eller i butik, samla leads, starta en ny produkt eller kör appinstallationer. Med S-handel optimerar vi dagligen din kampanj för högre konverteringsfrekvenser och den perfekta avkastningen.


ENGAGEMANG

Skapa bra innehåll för att nå dina målgrupper med relevanta meddelanden. För att göra engagemang mätbara, knyter vi ditt engagemang till verkliga affärsmål som att bygga varumärkeslojalitet och bli uppmärksam på nya potentiella kunder.


Därför fungerar det

Data

Tack vare Facebooks många möjligheter för segmentering kan vi använda data för att nå exakt rätt målgrupp med rätt budskap.

Optimering

Sociala medier gör det möjligt att testa och optimera kampanjer i realtid. Vi hjälper dig annonsera där det är som mest värdefullt för att maximera din investering.

Call to action

Det ska vara enkelt att ta del av ert erbjudande - vi hjälper er identifiera vad som är mest effektivt i er marknadsföring och vad som driver bäst resultat.

Transparens

Vi kan endast lyckas om våra kunder är framgångsrika i sin marknadsföring. För ett så bra resultat som möjligt tror vi på att jobba nära och transparant med alla våra uppdragsgivare.

Expertis

Vi har lång erfarenhet från att jobba med konsumentvarumärken. Vi har ett nära samarbete med Facebooks operativa huvudkontor och är alltid uppdaterade på det senaste.

S-commerce

Öka din försäljning online eller i butik, samla in leads, lansera en ny produkt eller driv app installs. Med S-commerce optimerar vi er kampanj på en daglig basis för högre konvertering och en perfekt ROI.

Ta del av ett estimat

Engagemang

Det handlar inte längre om att nå ut till så många som möjligt, det handlar om att nå ut till rätt person med rätt budskap. Vi kombinerar visuellt innehåll med data om er målgrupp för att säkra att era inlägg får genomslag. Det gör att engagemang behöver knytas an till riktiga affärsmål för att göra det mätbart.

Engagera dig nu

Skräddarsytt

Stort eller litet, då och då eller här och var. Ibland kan man behöva hjälp med ett specifikt projekt. Vi utvecklar strategi, landningssidor, applikationer, håller i workshops, tar fram tävlingar och annat som behöver skräddarsys i er marknadsföring på sociala medier.

Måttbeställ en lösning

Kunder

Här är några av de fina varumärken som vi har samarbetat med.
Ska vi också jobba ihop?

Kontakt

Är du intresserad av att jobba med oss, vill du ha ett estimat, tips och trix eller vill du bara säga hej? Använd formuläret nedan eller skicka ett mail till oss på hej@gravel.com så svarar vi så fort som möjligt.